Soorten projecten

I.

Verbouwing van leegstaande woningen tot sociale woningen

In samenwerking met “klimaatpunt” en “3w+” verzorgen we de renovatie van leegstaande woningen in het Pajottenland en de Zennevalei. Het doel van de vzw bestaat erin leegstaande woningen om te vormen tot milieuvriendelijke sociale woningen. Meer informatie over dit mooie project vindt u terug op de website www.klimaatpunt.be
II.

Totaalrenovatie van privéwoningen

Welk verbouwingsproject u ook voor ogen hebt, neem gerust contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken. 

Voorbeelden van projecten: 

  • Totaalrenovatie van een eengezinswoning in 2 duplexen met dakuitbouw in Vorst
  • Bouw van een dak-erker aan het Klein-Zwitserlandplein in Elsene
  • Verbouwing van een atelier tot een commerciële ruimte in Anderlecht
  • Verbouwing van een eengezinswoning tot studentenhuisvesting in Anderlecht
  • Volledige verbouwing van een CASCO-appartement langs het kanaal in Molenbeek
  • En nog veel meer…
III.

Circulaire bouwplaatsen /hergebruik

We zijn twee keer tot laureaat van een “Be circular” project verkozen door Brussel Leefmilieu. We hebben erkenning gekregen voor onze betrokkenheid bij circulaire projecten en het hergebruik van materialen.

IV.

Commerciële ruimtes

Dankzij onze jarenlange ervaring in het renoveren van commerciële ruimtes, zijn wij in staat uw commerciële ruimte op een efficiënte manier te renoveren. Indien u dit wenst, kunnen wij zorgen voor het 3D-design van het interieur van de winkel en ons team van schrijnwerkers, afwerkers, elektriciens, domotica-, data- en HVAC-technici zullen zich bezighouden met de werken.

(Akoestische) verlaagde plafonds, (akoestische) wanden, vloeren, ramen, wij doen alles van a tot z. Wij hebben winkels voor zelfstandige ondernemers gerenoveerd (naaiateliers, pannenkoekenhuizen, restaurants) maar ook commerciële ruimtes zoals Proxy Delhaizes, interimkantoren, commerciële ruimtes van de Grondregie van de stad Brussel.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een prijsopgave en technisch advies, opgesteld en verstrekt door ons (ingenieur-/) studiebureau.