Onze diensten

I.

Daken « 4 seizoenen » ecologische isolatie

a. Isolatie – bescherming tegen de kou

b. Ecologisch en economisch

c. Akoestisch comfort

d. Voorkomt oververhitting

II.

Gevels en (natuurlijke) isolatie

Verwarming, warmtepompen, ventilatie en airco,… Wij zorgen voor een project op uw maat dankzij onze in-house experts.

III.

Binnenschrijnwerk

Wij plaatsen geïsoleerde wanden en vloeren (cellulose, minerale wol, houtvezel) volgens de regels van de kunst en zorgen ervoor dat geluidsoverlast sterk wordt verminderd. Onze akoestiekexpert helpt u bij het bepalen van de juiste oplossing voor uw project.

IV.

Beton en mortex

Onze partner voor vloerbedekkingen adviseert u bij het kiezen van de beste oplossing. Wij bekleden ook oppervlakken met mortex.

V.

Terradec

Terradec staat voor innovatieve en milieuvriendelijke buitenvloeren, gemaakt van aggregaten en een specifiek bindmiddel. Deze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en sterkten. Terradec is waterdoorlatend en bestand tegen onkruid. Kiezen voor Terradec betekent kiezen voor een mooie, duurzame en gemakkelijk te onderhouden steenmat van Belgische makelij.

VI.

Groendaken

Wij werken samen met Biotik, een jong Brussels bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van groendaken.

Biotik is bezorgd over alle duurzame en milieuaspecten van groene dakbedekking en werkt uitsluitend met FLL-gecertificeerde en duurzaam geproduceerde materialen.

Zij voeren ook het onderhoud van groendaken uit, maar stellen ook een diagnose wanneer een groendak niet het verwachte resultaat geeft en bieden u één of meerdere oplossingen.